Bumbu Istimewa Digawe saka Jus Kerang Konsentrat kanthi Masak Kerang Segar

Katrangan singkat:

No produk: YJ-H25kg
Spesifikasi: 25kg/drum plastik
MINI Order: 2 M/T
Panggonan Asal: XIAMEN, China
Cathetan: Jus tiram diekstrak saka tiram sing seger lan lembut.Iki minangka bahan utama kanggo ngolah saus tiram.Penting kanggo tetes pungkasan kanthi aroma sing sugih.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Bumbu khusus digawe karo jus tiram pekat kanthi masak tiram seger;
Nutrisi sing sugih kanthi macem-macem microelement lan asam amino;
40% isi jus tiram kanthi rasa alami lan seger;

Digawe saka kerang seger sing paling apik sing dipikolehi saka lemah kita dhewe.Formulasi tradisional diadopsi kanggo aplikasi ing proses produksi supaya entuk manfaat sakabèhé produk iki.Iku becik kanggo nggoreng, deep fry, steam, godhok, panggangan lan masakan sajian kadhemen.Tambahake bagean sing dikarepake.SERTIFIKAT HALAL (JAKIM & MUI).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan