Perusahaan Legendaris Xiangan - "Raja Saus Tiram" Panganan Yangjiang Mengeti Ulang Tahun kaping 40

news

Fujian Daily - Klien Fujian Anyar, 30 Desember (Reporter Chen Ting) Patang puluh taun kepungkur, pembangunan Zona Ekonomi Khusus Xiamen diwiwiti.Ing Xiang'an, ana perusahaan kaya ngono, pimpinane nandhang ketidakadilan, nanging pungkasane entuk salju, mula Xiamen duwe merek saus tiram sing misuwur ing dunya - Yangjiang Food.

news

Generasi pisanan saka bengkel kulawarga cilik.
Tanggal 24 Desember, perusahaan legendaris ngrayakake ulang taun kaping 40.

Saiki, Yangtze Oyster Sauce wis suwe dadi merek utama ing segmen pasar global.Minangka pemula produksi jus tiram ing daratan, jus tiram lan lenga kerang Xiamen Yangjiang Food wis mlebu ing omah-omah wong biasa lan didol ing luwih saka 30 negara lan wilayah, lan pangembangane wis dadi lambang owah-owahan jaman lan nyakseni lepas landas kanthi cepet saka Zona Ekonomi Khusus Xiamen.

Minangka perusahaan teknologi dhuwur sing berorientasi ekspor sing spesialisasine ing produksi lan ekspor jus kerang, minyak kerang lan bumbu panganan laut liyane, sajrone 40 taun kepungkur, Yangjiang Food wis berkembang dadi perusahaan utama kotamadya ing Xiamen City Agricultural Industrialization lan perusahaan sing unggul. perusahaan saka Fujian Propinsi Aquatic Industrialization, lan wis dianugerahi "Xiamen Old Brand", "Fujian Famous Trademark" lan seri liyane pakurmatan, produksi jus tiram Yangjiang lan lenga kerang wis rasa sugih lan sadean uga ing Jepang, Korea Selatan. , Singapura, Malaysia lan negara liyane, lan volume ekspor jus tiram terus kanggo rangking ngarep ing industri.

news

Nganti saiki, pangadeg "Saus Tiram Yangjiang", Lin Guofa, isih ana ing komunitas lokal Qiongtou ing Ma Xiang, sawijining desa nelayan tradisional cilik ing Xiamen.Ing wektu iku, Lin Guofa ing wiwitan bisnis banget ngerti yen bahan mentah ing Qiongtou sing ngasilake kerang akeh banget, lan para nelayan kudu mbuwang banyu limbah (saka kerang masak) ing proses garing kerang, lan pot lan sawetara vats, Lin Guofa mimpin warga kanggo nggunakake banyu sampah kanggo produksi jus tiram lan lenga kerang, kang mimpin kanggo Employment saka desa lan nambah income, lan kanthi mangkono mbukak dalan pembangunan cepet saka account.

Dina iki, Xiamen Yangjiang Food, ngarahke ing nggunakake teknologi lan produk, lan kerjasama karo sawetara institusi riset ilmiah lan universities, lan terus-terusan ngembangaken produk anyar kanggo raos modern, wis dadi pangembangan donya saka seri jus kerang segara dhuwur-tech. perusahaan.Ketua Lin Guofa ngendika, kita miwiti bebarengan karo Zona Ekonomi Khusus Xiamen lan berkembang nganti saiki.Ing mangsa ngarep, Yangtze Foods bakal netepi janjine lan terus maju menyang internasionalisasi kanggo nyedhiyakake panganan bumbu akuatik kanthi kualitas internasional kanggo nganyarake kecemerlangan jaman anyar.

news

Wektu kirim: Mar-04-2022